Bröllop

Brudbukett hjälp

2011-05-23 12:43 #0 av: villhailler

hejsan ja ska gifta mig den 6/8 och ja behöver hjälp ja kan inte ett smak om blommor . men ja älskar att plocka ihop .. så nu skulle ja vilja veta om någon kan hjälpa mig .. kan ju börja med att berätta att ja inte vill ha en kompackt bucket utan lite ut spretande ... de ska inehålla färgerna rött vitt och rosa och hängande stora  blommon . är vit lilja en bra hängande blomma ? snälla hjälp tack på förhand katarina

Anmäl
2011-05-24 14:36 #1 av: Linn

vita liljor är ju väldigt stora och det kan bli lite klumpigt med hängande liljor. då får man i sådana fall nästan göra hela brudbuketten droppformad, men den behöver inte vara tät för det.

____________________________________________________

Linn

Sajtvädinna Florist.ifokus
Medarbetare GodaNyheter.ifokus och Barnlöshet.ifokus

Anmäl
2011-05-26 07:23 #2 av: Åsa S

Jag tycker kallor är finare än liljor i brudbuketter

Anmäl
2011-05-29 15:12 #3 av: Humlis

 

För det första skulle jag vilja ge lite kritik, även om frågan inte handlar om det . Men när man skriver så heter det JAG och inte ja. Ja används när man ska vara  JA eller nej om du förstår.. Lite skärpning i svenska språket tack ;).det blir svårläst tycker jag när man använder "ja" när det heter "jag"

 

Vad gäller blomorna har du redan fått bra tips =)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.